Cilt: 13 Sayı: 5, 1.10.1988

Yıl: 1988

Makaleler

 

3. Ekmeğin Su Aktivitesi ve Ambalajlamadaki Rolü

 

4. Beyaz Peynirde Titrasyon Asitliğinin Belirlenmesi Üzerinde bir Araştırma

 

5. Peskütenin Kimyasal ve Mikrobiyolojik Özellikleri Üzerine bir Araştırma

 

6. Sürekli Kültür Sistemlerinin Teorik Analizi

 

9. Fermente Et Ürünleri Üretimi ve Mikrobiyal Proseslerin Kaliteye Etkisi

 

10. Okul Öncesi Çocuklarda Diyet ve Saç Manganez Düzeyleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/