Cilt: 12 Sayı: 2, 1.04.1987

Yıl: 1987

Makaleler

 

2. Biyokatalistlerin İmmobilizasyonu

 

3. Radyoaktif Kontaminasyon ve Dekontaminasyon

 

4. Peynire İşlenecek Sütün Homojenize Edilmesi

 

6. Buğday Renk Maddeleri ve Bunların Tahribatına Etkili Faktörler

 

7. Şeftali Yüzeyinin Hidrofob Emülsiyonla Kaplanması Suretiyle Bozulma Süresinin Geciktirilmesi

 

8. Extruder ile Pişirme Yönteminin Gıda Bileşim Öğeleri

 

9. Dünyada ve Türkiye’de Gıda Üretimi

 

10. Çevre Kirlenmesi ve Ambalaj

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/