BibTex RIS Kaynak Göster

İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

İzmir’de değişik üretim teknolojisi uygulayan beş adet fırına ait ekmek örneklerinin fiziksel, kimyasal nitelikleri ve 24 ile 48 saat sonraki tazelik durumları araştırılmıştır.

İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

İzmir’de değişik üretim teknolojisi uygulayan beş adet fırına ait ekmek örneklerinin fiziksel, kimyasal nitelikleri ve 24 ile 48 saat sonraki tazelik durumları araştırılmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

S. Sezgin Ünal Bu kişi benim

Semih Kartelli Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Ünal, S. S. ., & Kartelli, S. . (1986). İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. Gıda, 11(5).
AMA Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. GIDA. Ekim 1986;11(5).
Chicago Ünal, S. Sezgin, ve Semih Kartelli. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda 11, sy. 5 (Ekim 1986).
EndNote Ünal SS, Kartelli S (01 Ekim 1986) İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. Gıda 11 5
IEEE S. S. . Ünal ve S. . Kartelli, “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”, GIDA, c. 11, sy. 5, 1986.
ISNAD Ünal, S. Sezgin - Kartelli, Semih. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda 11/5 (Ekim 1986).
JAMA Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. GIDA. 1986;11.
MLA Ünal, S. Sezgin ve Semih Kartelli. “İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri”. Gıda, c. 11, sy. 5, 1986.
Vancouver Ünal SS, Kartelli S. İzmir’de Farklı Yöntemlerle Üretilen Ekmeklerin Nitelikleri. GIDA. 1986;11(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/