BibTex RIS Kaynak Göster

Effect of Continuous Extraction on Quality of Coffee Extract (in Turkish)

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

Dünyada ve yurdumuzda sevilerek tüketilen özüt kahve (nes kahve) eldesinde teknolojik gelişmeler son 20 yıldır devam etmektedir. Halen dış alımla sağlanan özüt kahvenin yakın bir gelecekte ülkemiz içinde, teknolojisinin uygulanarak yapılabilirliği söz konusudur. 3092 sayılı kanun gereğince çayın özel sektör tarafından üretileceği ve satışa arz edileceği yurdumuzda özüt kahve ve çay teknolojisi önem kazanacaktır.

Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi

Yıl 1986, Cilt: 11 Sayı: 5, - , 01.10.1986

Öz

Dünyada ve yurdumuzda sevilerek tüketilen özüt kahve (nes kahve) eldesinde teknolojik gelişmeler son 20 yıldır devam etmektedir. Halen dış alımla sağlanan özüt kahvenin yakın bir gelecekte ülkemiz içinde, teknolojisinin uygulanarak yapılabilirliği söz konusudur. 3092 sayılı kanun gereğince çayın özel sektör tarafından üretileceği ve satışa arz edileceği yurdumuzda özüt kahve ve çay teknolojisi önem kazanacaktır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ünal Yurdagel Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1986
Yayımlandığı Sayı Yıl 1986 Cilt: 11 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Yurdagel, Ü. . (1986). Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. Gıda, 11(5).
AMA Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. GIDA. Ekim 1986;11(5).
Chicago Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda 11, sy. 5 (Ekim 1986).
EndNote Yurdagel Ü (01 Ekim 1986) Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. Gıda 11 5
IEEE Ü. . Yurdagel, “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”, GIDA, c. 11, sy. 5, 1986.
ISNAD Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda 11/5 (Ekim 1986).
JAMA Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. GIDA. 1986;11.
MLA Yurdagel, Ünal. “Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi”. Gıda, c. 11, sy. 5, 1986.
Vancouver Yurdagel Ü. Özüt Kahve Kalitesine Sürekli Özütlemenin Etkisi. GIDA. 1986;11(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/