Araştırma Mart 1984 tarihinde Ankara il sınırları içinde bulunan Maden Tetkik ve Araştırma Enstitüsünde (M.T.A.) yemek yiyen 193 memur ve 107 işçi olmak üzere toplam 300 kişi üzerinde yapılmıştır. Kuruma günde 630 kg ekmek alınmaktadır. Bu ekmeğin personele servis edilemeden artan miktarı günde ortalama %11.1 olarak bulunmuştur.
This study had been conducted on 300 people working and eating their one meal at the institution of M.T.A in Ankara. The amount of daily bread bought to the institution approximately 630 kg but it has been determined that 11.1% of this bread was left over-uneaten.
Arslan, P. ., & Yüksel, A. . (1986). Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. Gıda, 11(6).
AMA
Arslan P, Yüksel A. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. GIDA. Aralık 1986;11(6).
Chicago
Arslan, Perihan, ve Aşkın Yüksel. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda 11, sy. 6 (Aralık 1986).
EndNote
Arslan P, Yüksel A (01 Aralık 1986) Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. Gıda 11 6
IEEE
P. . Arslan ve A. . Yüksel, “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma”, GIDA, c. 11, sy. 6, 1986.
ISNAD
Arslan, Perihan - Yüksel, Aşkın. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda 11/6 (Aralık 1986).
JAMA
Arslan P, Yüksel A. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. GIDA. 1986;11.
MLA
Arslan, Perihan ve Aşkın Yüksel. “Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı Ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili Bir Araştırma”. Gıda, c. 11, sy. 6, 1986.
Vancouver
Arslan P, Yüksel A. Toplu Beslenme Yapan Kurumlarda Ekmek Tüketimi, Atımı ve İsrafın Önlenmesi Konusunda Alınacak Önlemlerle İlgili bir Araştırma. GIDA. 1986;11(6).