BibTex RIS Kaynak Göster

Snack Food Extrusion (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 6, - , 01.12.1996

Öz

Bu derlemede; çerez gıdaların ekstruzyon teknolojisi ile işlenmesinin esasları, hammadde özellikleri işlem basamakları ve özellikleri özetlenmiştir.  

Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 6, - , 01.12.1996

Öz

Bu derlemede; çerez gıdaların ekstruzyon teknolojisi ile işlenmesinin esasları, hammadde özellikleri işlem basamakları ve özellikleri özetlenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Dilek F. Uzunkaya Bu kişi benim

Recai Ercan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Uzunkaya, D. F. ., & Ercan, R. . (1996). Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. Gıda, 21(6).
AMA Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. GIDA. Aralık 1996;21(6).
Chicago Uzunkaya, Dilek F., ve Recai Ercan. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda 21, sy. 6 (Aralık 1996).
EndNote Uzunkaya DF, Ercan R (01 Aralık 1996) Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. Gıda 21 6
IEEE D. F. . Uzunkaya ve R. . Ercan, “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”, GIDA, c. 21, sy. 6, 1996.
ISNAD Uzunkaya, Dilek F. - Ercan, Recai. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda 21/6 (Aralık 1996).
JAMA Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. GIDA. 1996;21.
MLA Uzunkaya, Dilek F. ve Recai Ercan. “Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi”. Gıda, c. 21, sy. 6, 1996.
Vancouver Uzunkaya DF, Ercan R. Çerez Gıdalarda Ekstruzyon Teknolojisi. GIDA. 1996;21(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/