Besin Teknolojisine emek verenlerin ana uğraşı olan tüketiciye hizmet halkalarından bir dilimini oluşturan II. Gıda Teknolojisi Seminerinin başarılı bir düzeyde gerçekleştirilmesinin kıvancı tüm katılanlarındır. Bu bakımdan seminer sunularının yanında bunlara yapılan katkı ve eleştirilerin de özetlenmesi, bu konularda ileride yapılacak görevlere ışık tutması bakımından da taşıdığı önem nedeni ile ayrı bir kısım olarak düzenlenmiştir. Seminerin kapsamı, besinlerin işlenmeleri ve saklanmaları sırasında oluşan değişmeleri içerecek şekilde planlanmıştır. Bu sınırların çizilmesinde ana etken, dev adımlarla gelişen besin sanayiimizin sorunlarının incelenmesi sırasında derinliğe inilme gereğinin kaçınılmazlığı olmuştur.
Besin Teknolojisine emek verenlerin ana uğraşı olan tüketiciye hizmet halkalarından bir dilimini oluşturan II. Gıda Teknolojisi Seminerinin başarılı bir düzeyde gerçekleştirilmesinin kıvancı tüm katılanlarındır. Bu bakımdan seminer sunularının yanında bunlara yapılan katkı ve eleştirilerin de özetlenmesi, bu konularda ileride yapılacak görevlere ışık tutması bakımından da taşıdığı önem nedeni ile ayrı bir kısım olarak düzenlenmiştir. Seminerin kapsamı, besinlerin işlenmeleri ve saklanmaları sırasında oluşan değişmeleri içerecek şekilde planlanmıştır. Bu sınırların çizilmesinde ana etken, dev adımlarla gelişen besin sanayiimizin sorunlarının incelenmesi sırasında derinliğe inilme gereğinin kaçınılmazlığı olmuştur.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ağustos 1978 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1978 Cilt: 3 Sayı: 4 |