BibTex RIS Kaynak Göster

General Evaluation of the 2nd Food Technology Seminar (in Turkish)

Yıl 1978, Cilt: 3 Sayı: 4, - , 01.08.1978

Öz

Besin Teknolojisine emek verenlerin ana uğraşı olan tüketiciye hizmet halkalarından bir dilimini oluşturan II. Gıda Teknolojisi Seminerinin başarılı bir düzeyde gerçekleştirilmesinin kıvancı tüm katılanlarındır. Bu bakımdan seminer sunularının yanında bunlara yapılan katkı ve eleştirilerin de özetlenmesi, bu konularda ileride yapılacak görevlere ışık tutması bakımından da taşıdığı önem nedeni ile ayrı bir kısım olarak düzenlenmiştir. Seminerin kapsamı, besinlerin işlenmeleri ve saklanmaları sırasında oluşan değişmeleri içerecek şekilde planlanmıştır. Bu sınırların çizilmesinde ana etken, dev adımlarla gelişen besin sanayiimizin sorunlarının incelenmesi sırasında derinliğe inilme gereğinin kaçınılmazlığı olmuştur.  

II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi

Yıl 1978, Cilt: 3 Sayı: 4, - , 01.08.1978

Öz

Besin Teknolojisine emek verenlerin ana uğraşı olan tüketiciye hizmet halkalarından bir dilimini oluşturan II. Gıda Teknolojisi Seminerinin başarılı bir düzeyde gerçekleştirilmesinin kıvancı tüm katılanlarındır. Bu bakımdan seminer sunularının yanında bunlara yapılan katkı ve eleştirilerin de özetlenmesi, bu konularda ileride yapılacak görevlere ışık tutması bakımından da taşıdığı önem nedeni ile ayrı bir kısım olarak düzenlenmiştir. Seminerin kapsamı, besinlerin işlenmeleri ve saklanmaları sırasında oluşan değişmeleri içerecek şekilde planlanmıştır. Bu sınırların çizilmesinde ana etken, dev adımlarla gelişen besin sanayiimizin sorunlarının incelenmesi sırasında derinliğe inilme gereğinin kaçınılmazlığı olmuştur.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Aydın Ural Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1978
Yayımlandığı Sayı Yıl 1978 Cilt: 3 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Ural, A. . (1978). II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi. Gıda, 3(4).
AMA Ural A. II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi. GIDA. Ağustos 1978;3(4).
Chicago Ural, Aydın. “II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi”. Gıda 3, sy. 4 (Ağustos 1978).
EndNote Ural A (01 Ağustos 1978) II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi. Gıda 3 4
IEEE A. . Ural, “II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi”, GIDA, c. 3, sy. 4, 1978.
ISNAD Ural, Aydın. “II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi”. Gıda 3/4 (Ağustos 1978).
JAMA Ural A. II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi. GIDA. 1978;3.
MLA Ural, Aydın. “II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi”. Gıda, c. 3, sy. 4, 1978.
Vancouver Ural A. II. Gıda Teknolojisi Semineri’nin Genel Değerlendirmesi. GIDA. 1978;3(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/