BibTex RIS Kaynak Göster

Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 01.02.1979

Öz

Ülkemizde 1974 yılı sonlarında başlayıp günümüze değin artarak süregelen yemeklik yağ açığı, son günlerde gene güncellik kazanmıştır. Yaklaşık beş yıllık bir geçmişe karşın sorunun henüz köklü bir çözüme ulaştırılamamasının başlıca nedeni, konunun gereken duyarlık ve yaklaşımla ele alınmamasıdır. Bu nedenle de gerek sorunun algılanış ve değerlendirilişi, gerekse bu değerlendiriliş biçimi doğrultusunda alınan önlemler yağ çıkmazının çözümlenmesi daha da güçleşen boyutlarda yoğunlaşmasına neden olmuştur.

Oil Dilemma and "Turkish Oil Board" (in Turkish)

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 01.02.1979

Öz

Ülkemizde 1974 yılı sonlarında başlayıp günümüze değin artarak süregelen yemeklik yağ açığı, son günlerde gene güncellik kazanmıştır. Yaklaşık beş yıllık bir geçmişe karşın sorunun henüz köklü bir çözüme ulaştırılamamasının başlıca nedeni, konunun gereken duyarlık ve yaklaşımla ele alınmamasıdır. Bu nedenle de gerek sorunun algılanış ve değerlendirilişi, gerekse bu değerlendiriliş biçimi doğrultusunda alınan önlemler yağ çıkmazının çözümlenmesi daha da güçleşen boyutlarda yoğunlaşmasına neden olmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Muammer Kayahan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1979
Yayımlandığı Sayı Yıl 1979 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kayahan, M. . (1979). Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. Gıda, 4(1).
AMA Kayahan M. Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. GIDA. Şubat 1979;4(1).
Chicago Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda 4, sy. 1 (Şubat 1979).
EndNote Kayahan M (01 Şubat 1979) Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. Gıda 4 1
IEEE M. . Kayahan, “Yağ Çıkmazı ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”, GIDA, c. 4, sy. 1, 1979.
ISNAD Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda 4/1 (Şubat 1979).
JAMA Kayahan M. Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. GIDA. 1979;4.
MLA Kayahan, Muammer. “Yağ Çıkmazı Ve ‘Türkiye Yağ Kurumu’”. Gıda, c. 4, sy. 1, 1979.
Vancouver Kayahan M. Yağ Çıkmazı ve “Türkiye Yağ Kurumu”. GIDA. 1979;4(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/