BibTex RIS Kaynak Göster

Spoilage Microorganisms in Meat (in Turkish)

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 6, - , 01.12.1979

Öz

Ülkemiz tarımında hayvancılığın büyük bir yeri olmasına karşılık et üretimi ve buna bağlı olarak et ve et ürünleri tüketimi arzulanan düzeyde değildir. 1975 yılında ülkemizde büyük ve küçük baş hayvanlardan toplam 656.425 ton et elde edilmiş olup kişi başına düşen yıllık tüketim ise 18.150 kg’dır. Diğer ülkeler arasında hayvan varlığı yönünden ön sıralarda yer almamıza rağmen gerek et üretimi, gerekse tüketimi yönünden oldukça geri sıralarda bulunmaktayız.   

Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 6, - , 01.12.1979

Öz

Ülkemiz tarımında hayvancılığın büyük bir yeri olmasına karşılık et üretimi ve buna bağlı olarak et ve et ürünleri tüketimi arzulanan düzeyde değildir. 1975 yılında ülkemizde büyük ve küçük baş hayvanlardan toplam 656.425 ton et elde edilmiş olup kişi başına düşen yıllık tüketim ise 18.150 kg’dır. Diğer ülkeler arasında hayvan varlığı yönünden ön sıralarda yer almamıza rağmen gerek et üretimi, gerekse tüketimi yönünden oldukça geri sıralarda bulunmaktayız.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

A. Hamdi Ertaş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1979
Yayımlandığı Sayı Yıl 1979 Cilt: 4 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Ertaş, A. H. . (1979). Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. Gıda, 4(6).
AMA Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. GIDA. Aralık 1979;4(6).
Chicago Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda 4, sy. 6 (Aralık 1979).
EndNote Ertaş AH (01 Aralık 1979) Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. Gıda 4 6
IEEE A. H. . Ertaş, “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”, GIDA, c. 4, sy. 6, 1979.
ISNAD Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda 4/6 (Aralık 1979).
JAMA Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. GIDA. 1979;4.
MLA Ertaş, A. Hamdi. “Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar”. Gıda, c. 4, sy. 6, 1979.
Vancouver Ertaş AH. Ette Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmalar. GIDA. 1979;4(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/