Çalışmada bazı meyvelerin şarap teknolojisi yönünden değerlendirilmesi amacıyla elma, ayva, erik, şeftali, vişne, karadut ve portakal bilinen yöntemle şaraba işlenmiş; bir süre sonra mamüllerin kontrol analizleri (yoğunluk, % hacim alkol, genel asit, uçar asit, uçmayan asit) ile duyusal analizleri yapılmıştır.
Çalışmada bazı meyvelerin şarap teknolojisi yönünden değerlendirilmesi amacıyla elma, ayva, erik, şeftali, vişne, karadut ve portakal bilinen yöntemle şaraba işlenmiş; bir süre sonra mamüllerin kontrol analizleri (yoğunluk, % hacim alkol, genel asit, uçar asit, uçmayan asit) ile duyusal analizleri yapılmıştır.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ağustos 1981 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 4 |