BibTex RIS Kaynak Göster

Researches on Wine Production from Certain Fruits (in Turkish)

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 01.08.1981

Öz

Çalışmada bazı meyvelerin şarap teknolojisi yönünden değerlendirilmesi amacıyla elma, ayva, erik, şeftali, vişne, karadut ve portakal bilinen yöntemle şaraba işlenmiş; bir süre sonra mamüllerin kontrol analizleri (yoğunluk, % hacim alkol, genel asit, uçar asit, uçmayan asit) ile duyusal analizleri yapılmıştır.   

Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 01.08.1981

Öz

Çalışmada bazı meyvelerin şarap teknolojisi yönünden değerlendirilmesi amacıyla elma, ayva, erik, şeftali, vişne, karadut ve portakal bilinen yöntemle şaraba işlenmiş; bir süre sonra mamüllerin kontrol analizleri (yoğunluk, % hacim alkol, genel asit, uçar asit, uçmayan asit) ile duyusal analizleri yapılmıştır.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Selma Güven Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1981
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Güven, S. . (1981). Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar. Gıda, 6(4).
AMA Güven S. Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar. GIDA. Ağustos 1981;6(4).
Chicago Güven, Selma. “Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 6, sy. 4 (Ağustos 1981).
EndNote Güven S (01 Ağustos 1981) Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar. Gıda 6 4
IEEE S. . Güven, “Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar”, GIDA, c. 6, sy. 4, 1981.
ISNAD Güven, Selma. “Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 6/4 (Ağustos 1981).
JAMA Güven S. Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar. GIDA. 1981;6.
MLA Güven, Selma. “Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar”. Gıda, c. 6, sy. 4, 1981.
Vancouver Güven S. Bazı Meyvelerden Şarap Üretimi Üzerinde Araştırmalar. GIDA. 1981;6(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/