Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.
Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 1 Ağustos 1981 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 4 |