BibTex RIS Kaynak Göster

Fish Microflora and Spoilage Bacteria in Canned Fish (in Turkish)

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 01.08.1981

Öz

Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.

Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 4, - , 01.08.1981

Öz

Balıklarda bozulmaya neden olan etkenler üzerinde genel olarak durulmuş ve balıkların bozulmalarında esas kaynağı teşkil eden bakterilerin bulaşma kaynakları belirtilmiştir. Balıkların mikroflorası ve bu mikrofloranın neden olduğu bozulmalar, kutu konserve balıklarda uygulanan teknolojik işlemlere bağlı olarak bozulmaya neden olan bakteriler ve etkileri üzerinde durulmuştur.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

A. Hamdi Ertaş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1981
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Ertaş, A. H. . (1981). Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. Gıda, 6(4).
AMA Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. GIDA. Ağustos 1981;6(4).
Chicago Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda 6, sy. 4 (Ağustos 1981).
EndNote Ertaş AH (01 Ağustos 1981) Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. Gıda 6 4
IEEE A. H. . Ertaş, “Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”, GIDA, c. 6, sy. 4, 1981.
ISNAD Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda 6/4 (Ağustos 1981).
JAMA Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. GIDA. 1981;6.
MLA Ertaş, A. Hamdi. “Balık Mikroflorası Ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler”. Gıda, c. 6, sy. 4, 1981.
Vancouver Ertaş AH. Balık Mikroflorası ve Kutu Konserve Balıklarda Bozulmaya Neden Olan Bakteriler. GIDA. 1981;6(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/