Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Poultry meat Technology I. Slaughter and Cleaning (in Turkish)
Yıl 1981 ,
Cilt: 6 Sayı: 6, - , 01.12.1981
Akif Kundakçı
Öz
Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.
Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme
Yıl 1981 ,
Cilt: 6 Sayı: 6, - , 01.12.1981
Akif Kundakçı
Öz
Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Kundakçı, A. . (1981). Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda, 6(6).
AMA
Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA. Aralık 1981;6(6).
Chicago
Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6, sy. 6 (Aralık 1981).
EndNote
Kundakçı A (01 Aralık 1981) Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda 6 6
IEEE
A. . Kundakçı, “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme”, GIDA , c. 6, sy. 6, 1981.
ISNAD
Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6/6 (Aralık 1981).
JAMA
Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA . 1981;6.
MLA
Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda, c. 6, sy. 6, 1981.
Vancouver
Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA. 1981;6(6).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/