BibTex RIS Kaynak Göster

Poultry meat Technology I. Slaughter and Cleaning (in Turkish)

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 6, - , 01.12.1981

Öz

Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.

Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme

Yıl 1981, Cilt: 6 Sayı: 6, - , 01.12.1981

Öz

Kanatlıların teknolojisi onların tutulması ve işlenmesi ile sınırlanmasına karşın, ürünün son kalitesi üzerine barınakta ve kesim-işleme yerine taşıma sırasında etki edebilecek pek çok faktör bulunmaktadır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Akif Kundakçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1981
Yayımlandığı Sayı Yıl 1981 Cilt: 6 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Kundakçı, A. . (1981). Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda, 6(6).
AMA Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA. Aralık 1981;6(6).
Chicago Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6, sy. 6 (Aralık 1981).
EndNote Kundakçı A (01 Aralık 1981) Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. Gıda 6 6
IEEE A. . Kundakçı, “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme”, GIDA, c. 6, sy. 6, 1981.
ISNAD Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda 6/6 (Aralık 1981).
JAMA Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA. 1981;6.
MLA Kundakçı, Akif. “Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim Ve Temizleme”. Gıda, c. 6, sy. 6, 1981.
Vancouver Kundakçı A. Kanatlı Etlerinin Teknolojisi I. Kesim ve Temizleme. GIDA. 1981;6(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/