BibTex RIS Kaynak Göster

The Significance and Formation of Biogen Amines in Wine and Beer (Turkish with English Abstract)

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 5, - , 01.10.1998

Öz

Biogenic amines in wine and beer are important because of potential toxicity. In this paper different studies about occurrence, importance and amount of biogenic amines in wine and beer, have been compiled.

Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu

Yıl 1998, Cilt: 23 Sayı: 5, - , 01.10.1998

Öz

Bu derlemede şarap ve biralarda az veya çok bulunan ve potansiyel zehirliliklerinden dolayı oldukça önemli olan biyojen aminlerin oluşumu ve bu içkilerdeki miktarları ile ilgili yapılan çalışmalar irdelenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Yüksel Denli Bu kişi benim

R. Ertan Anlı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1998
Yayımlandığı Sayı Yıl 1998 Cilt: 23 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Denli, Y. ., & Anlı, R. E. . (1998). Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda, 23(5).
AMA Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. GIDA. Ekim 1998;23(5).
Chicago Denli, Yüksel, ve R. Ertan Anlı. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda 23, sy. 5 (Ekim 1998).
EndNote Denli Y, Anlı RE (01 Ekim 1998) Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. Gıda 23 5
IEEE Y. . Denli ve R. E. . Anlı, “Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu”, GIDA, c. 23, sy. 5, 1998.
ISNAD Denli, Yüksel - Anlı, R. Ertan. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda 23/5 (Ekim 1998).
JAMA Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. GIDA. 1998;23.
MLA Denli, Yüksel ve R. Ertan Anlı. “Şarap Ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi Ve Oluşumu”. Gıda, c. 23, sy. 5, 1998.
Vancouver Denli Y, Anlı RE. Şarap ve Birada Biyojen Aminlerin Önemi ve Oluşumu. GIDA. 1998;23(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/