BibTex RIS Kaynak Göster

Classification of Raw Milk in Respect to its Bacteriological Criteria (Turkish with English Abstract)

Yıl 1988, Cilt: 13 Sayı: 6, - , 01.12.1988

Öz

One on the main problem in milk industry is the insufficiency of the necessary criteria related with the chemical and bacteriological properties of the raw material. While chemical properties can be arranged to some extend, bacteriological ones cause important problems due to unawareness of the workers and to be uncontrolled. In addition to the fat, dry matter and acidity level of the raw milk, bacteriological criteria should be also determined and by this way milk products should be classified.

Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması

Yıl 1988, Cilt: 13 Sayı: 6, - , 01.12.1988

Öz

Süt endüstrisinde en önemli sorunlardan birisi, hammaddenin gerekli kimyasal ve bakteriyolojik niteliklere sahip olmamasıdır. Kimyasal nitelikler bir ölçüye kadar düzenleniyorsa da, bakteriyolojik olanlar çalışanların bilgisizliği ve denetimsizlik nedeniyle önemli sorunlar yaratmaktadır. Çiğ sütün yağ, kurumadde ve asitlik düzeylerinin yanısıra bakteriyolojik kriterlerin de belirlenmesi gerçekleştirilmeli ve bu yolla sınıflandırmaya gidilmelidir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Tümer Uraz Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1988
Yayımlandığı Sayı Yıl 1988 Cilt: 13 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Uraz, T. . (1988). Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması. Gıda, 13(6).
AMA Uraz T. Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması. GIDA. Aralık 1988;13(6).
Chicago Uraz, Tümer. “Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması”. Gıda 13, sy. 6 (Aralık 1988).
EndNote Uraz T (01 Aralık 1988) Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması. Gıda 13 6
IEEE T. . Uraz, “Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması”, GIDA, c. 13, sy. 6, 1988.
ISNAD Uraz, Tümer. “Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması”. Gıda 13/6 (Aralık 1988).
JAMA Uraz T. Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması. GIDA. 1988;13.
MLA Uraz, Tümer. “Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması”. Gıda, c. 13, sy. 6, 1988.
Vancouver Uraz T. Çiğ Sütlerin Bakteriyolojik Niteliklerine Göre Sınıflandırılması. GIDA. 1988;13(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/