BibTex RIS Kaynak Göster

Irradiation Techniques and Their Applications in Food Industry (Turkish with English Abstract)

Yıl 1988, Cilt: 13 Sayı: 6, - , 01.12.1988

Öz

In this study irradiation techniques also known as ionizing radiation, the sources used respective dosages, units, historical developments, mechanisms of action have been reviewed. Also, a synopsis of recent studies in this field is presented. 

Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları

Yıl 1988, Cilt: 13 Sayı: 6, - , 01.12.1988

Öz

İyonize radyasyon adıyla bilinen ışınlama tekniğinde kullanılan kaynaklar, doz ve birimleri, tarihsel gelişimi amaç ve uygulamalarıyla etki mekanizması açısından özetle incelenmiş ve bu konudaki güncel çalışmaların derlemesi yapılmaya çalışılmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Şeminur Topal Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1988
Yayımlandığı Sayı Yıl 1988 Cilt: 13 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Topal, Ş. . (1988). Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. Gıda, 13(6).
AMA Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. GIDA. Aralık 1988;13(6).
Chicago Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda 13, sy. 6 (Aralık 1988).
EndNote Topal Ş (01 Aralık 1988) Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. Gıda 13 6
IEEE Ş. . Topal, “Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”, GIDA, c. 13, sy. 6, 1988.
ISNAD Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda 13/6 (Aralık 1988).
JAMA Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. GIDA. 1988;13.
MLA Topal, Şeminur. “Işınlama Tekniği Ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları”. Gıda, c. 13, sy. 6, 1988.
Vancouver Topal Ş. Işınlama Tekniği ve Gıda Sanayiinde Kullanım Olanakları. GIDA. 1988;13(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/