BibTex RIS Kaynak Göster

Methods of Analysis of Undigested Polysaccharides (in Turkish)

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 5, - , 01.10.1982

Öz

Sindirilmeyen polisakkaritlerin kompleks yapıları nedeniyle tüm sindirilmeyen polisakkaritlere uygulanabilecek tek bir yöntemin geliştirilmesi mümkün değildir. Sindirilmeyen polisakkarit meydana getiren yapıtaşlarının çeşitliliği nedeniyle değişik yöntemlerin kullanılması zorunlu hale gelmiştir. Özellikle kimyasal yapının değişikliğe uğramaması için ham maddeye uygulanacak ön işlemlerde maksimum dikkati göstermek gerekmektedir.

Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 5, - , 01.10.1982

Öz

Sindirilmeyen polisakkaritlerin kompleks yapıları nedeniyle tüm sindirilmeyen polisakkaritlere uygulanabilecek tek bir yöntemin geliştirilmesi mümkün değildir. Sindirilmeyen polisakkarit meydana getiren yapıtaşlarının çeşitliliği nedeniyle değişik yöntemlerin kullanılması zorunlu hale gelmiştir. Özellikle kimyasal yapının değişikliğe uğramaması için ham maddeye uygulanacak ön işlemlerde maksimum dikkati göstermek gerekmektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Gonca Pasin Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1982
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 7 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Pasin, G. . (1982). Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. Gıda, 7(5).
AMA Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. GIDA. Ekim 1982;7(5).
Chicago Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda 7, sy. 5 (Ekim 1982).
EndNote Pasin G (01 Ekim 1982) Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. Gıda 7 5
IEEE G. . Pasin, “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”, GIDA, c. 7, sy. 5, 1982.
ISNAD Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda 7/5 (Ekim 1982).
JAMA Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. GIDA. 1982;7.
MLA Pasin, Gonca. “Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri”. Gıda, c. 7, sy. 5, 1982.
Vancouver Pasin G. Sindirilmeyen Polisakkaritlerin Analiz Yöntemleri. GIDA. 1982;7(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/