BibTex RIS Kaynak Göster

Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 3, - , 01.06.1999

Öz

Bu araştırmada İzmir ve çevresinde satışa sunulan sepet peynirlerinin bazı kimyasal özellikleri ve gliserid halindeki doymuş ve doymamış yağ asitleri kompozisyonu incelenmiştir. Ayrıca toplam bakteri, koliform, staphylococcus ssp, salmonella-shigella, proteolitik ve lipolitik bakteriler ile maya-küf sayımları yapılmıştır. 

A Study on the Production and Some Characteristics of Sepet Cheese (Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 3, - , 01.06.1999

Öz

In this study some chemical properties and amount of gliseride two carbons saturated and unsaturated fatty acid compositions of cheese in İzmir destinations were investigated. In additions, these samples were evaluated for total viable bacteria, coliform, staphylococcus ssp, Salmonella and Shigella ssp, Lipolytic proteolytic bacteria, yeast and molds.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özer Kınık Bu kişi benim

Erol Ergüllü Bu kişi benim

Necati Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., Ergüllü, E. ., & Akbulut, N. . (1999). Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda, 24(3).
AMA Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. Haziran 1999;24(3).
Chicago Kınık, Özer, Erol Ergüllü, ve Necati Akbulut. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24, sy. 3 (Haziran 1999).
EndNote Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N (01 Haziran 1999) Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda 24 3
IEEE Ö. . Kınık, E. . Ergüllü, ve N. . Akbulut, “Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma”, GIDA, c. 24, sy. 3, 1999.
ISNAD Kınık, Özer vd. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 24/3 (Haziran 1999).
JAMA Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 1999;24.
MLA Kınık, Özer vd. “Sepet Peyniri Üretimi Ve Kimi Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 24, sy. 3, 1999.
Vancouver Kınık Ö, Ergüllü E, Akbulut N. Sepet Peyniri Üretimi ve Kimi Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 1999;24(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/