BibTex RIS Kaynak Göster

Freezing Preservation of Fruits and Vegetables (in Turkish)

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.06.1983

Öz

Genel olarak besinlerin bozulmalarının önlenmesi ve niteliklerinin korunması amacıyla değişik fiziksel, kimyasal ve biyolojik saklama yöntemleri kullanılmaktadır. Kurutma, konserveye işleme, konsantre etme gibi fiziksel saklama yöntemleri arasında besinlerin dondurularak saklanması kalitenin korunması bakımından uygulanan en iyi yöntemlerin başında gelmektedir.   

Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 3, - , 01.06.1983

Öz

Genel olarak besinlerin bozulmalarının önlenmesi ve niteliklerinin korunması amacıyla değişik fiziksel, kimyasal ve biyolojik saklama yöntemleri kullanılmaktadır. Kurutma, konserveye işleme, konsantre etme gibi fiziksel saklama yöntemleri arasında besinlerin dondurularak saklanması kalitenin korunması bakımından uygulanan en iyi yöntemlerin başında gelmektedir.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mehmet Pala Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1983
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 8 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Pala, M. . (1983). Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. Gıda, 8(3).
AMA Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. GIDA. Haziran 1983;8(3).
Chicago Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda 8, sy. 3 (Haziran 1983).
EndNote Pala M (01 Haziran 1983) Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. Gıda 8 3
IEEE M. . Pala, “Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”, GIDA, c. 8, sy. 3, 1983.
ISNAD Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda 8/3 (Haziran 1983).
JAMA Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. GIDA. 1983;8.
MLA Pala, Mehmet. “Meyve Ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları”. Gıda, c. 8, sy. 3, 1983.
Vancouver Pala M. Meyve ve Sebzelerin Dondurularak Saklanmaları. GIDA. 1983;8(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/