BibTex RIS Kaynak Göster

Genetically Modified Foods (Turkish with English Abstract)

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 1, - , 01.02.2000

Öz

Genetically modified foods (GMF) raise many issues and being discussed in a serious manner in developed countries. The importance of topic has not been adequately understood in Turkey. This article therefore paints a broad picture of GMF and provides a lead to sources of Information. 

Genetik Modifiye Gıdalar

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 1, - , 01.02.2000

Öz

Bu makalede gelişmiş ülkelerde üzerinde çok durulan, ancak ülkemizde önemi henüz yeterince anlaşılmamış olan genetiği dönüştü­rülmüş gıdalar konusu olumlu ve olumsuz yönleriyle geniş bir şekilde irdelenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sedat Velioğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 25 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Velioğlu, S. . (2000). Genetik Modifiye Gıdalar. Gıda, 25(1).
AMA Velioğlu S. Genetik Modifiye Gıdalar. GIDA. Şubat 2000;25(1).
Chicago Velioğlu, Sedat. “Genetik Modifiye Gıdalar”. Gıda 25, sy. 1 (Şubat 2000).
EndNote Velioğlu S (01 Şubat 2000) Genetik Modifiye Gıdalar. Gıda 25 1
IEEE S. . Velioğlu, “Genetik Modifiye Gıdalar”, GIDA, c. 25, sy. 1, 2000.
ISNAD Velioğlu, Sedat. “Genetik Modifiye Gıdalar”. Gıda 25/1 (Şubat 2000).
JAMA Velioğlu S. Genetik Modifiye Gıdalar. GIDA. 2000;25.
MLA Velioğlu, Sedat. “Genetik Modifiye Gıdalar”. Gıda, c. 25, sy. 1, 2000.
Vancouver Velioğlu S. Genetik Modifiye Gıdalar. GIDA. 2000;25(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/