Cilt: 25 Sayı: 1, 1.02.2000

Yıl: 2000

Makaleler

 

1. Genetik Modifiye Gıdalar

 

3. Lactococcus Cinsine Ait Starter Kültür Suşlarında Faj Dirençlilik Sistemleri

 

4. Enterohemorajik Escherichia coli O157:H7 ve Fermente Et Ürünlerindeki Önemi

 

5. Süt Sanayiinde Çok Etkili Evaporatörler ve Maliyet Hesapları

 

7. Bazı Ekmek Katkı Maddelerinin Buğday Unlarının Reolojik Özellikleri Üzerine Etkileri (İngilizce)

 

9. Farklı Balların HPLC Yöntemi ile Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/