Cilt: 25 Sayı: 2, 1.04.2000

Yıl: 2000

Makaleler

 

2. Hazır Çorba Üretiminde Kuru Bezelye Kullanım Olanağının Araştırılması

 

4. Alkollü İçkilerin Analizlerinde Yararlanılan Kemilüminesans Yöntemler

 

5. Tütsülemenin Et Ürünlerindeki Etkileri

 

6. Üzümlerde ve Şaraplarda Resveratrol Oluşumu

 

8. Kandil Dolma Biber Çeşidinin Modifiye Atmosferde Muhafazası (İngilizce)

 

9. Elma Suyunda HPLC ile Patulin Analiz Yöntemlerinin Karşılaştırılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/