Cilt: 25 Sayı: 4, 1.08.2000

Yıl: 2000

Makaleler

 

2. Küflerde Yağ Metabolizması (İngilizce)

 

4. Yağ Üretimi ve Mikroorganizmalar

 

5. Cevizlerde Meyve Gelişme Dönemi Boyunca Yağ İçerikleri ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi

 

6. Kuzu Etlerinin Kolesterol ve Yağ İçeriği Arasındaki İlişkinin Saptanması

 

7. Hıyar Turşusu Fermentasyonunuda Uygun Sorbat ve Benzoat Miktarlarının Araştırılması

 

9. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya'daki Mevcut Durum

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/