Cilt: 25 Sayı: 5, 1.10.2000

Yıl: 2000

Makaleler

 

1. Lezzet Algılama Mekanizması

 

2. Laktokoklarda Kazein Metabolizması

 

3. Harmanlanmamış Bazı Siyah Çayların Kurşun ve Kadmiyum İçeriği

 

5. Kuru Dut (Morus alba)Ekstraksiyonunun Kinetiği

 

6. Kahramanmaraş'ta Tüketime Sunulan Dondurmalarda Listeria, Salmonella, E. coli ve K. pneumoniae 'nin Araştırılması

 

7. LP Sistemi Aktivasyonunun İnek Sütündeki Azotlu Maddelerin Dağılımı Üzerine Etkisi

 

10. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/