Volume: 25 Issue: 4, 8/1/00

Year: 2000

Articles

 

2. Küflerde Yağ Metabolizması (İngilizce)

 

4. Yağ Üretimi ve Mikroorganizmalar

 

5. Cevizlerde Meyve Gelişme Dönemi Boyunca Yağ İçerikleri ve Yağ Asitleri Kompozisyonunun İncelenmesi

 

6. Kuzu Etlerinin Kolesterol ve Yağ İçeriği Arasındaki İlişkinin Saptanması

 

7. Hıyar Turşusu Fermentasyonunuda Uygun Sorbat ve Benzoat Miktarlarının Araştırılması

 

8. Erzurum'da Yetiştirilen Kızılcık Meyvesinin Marmelat ve Pulpa İşlenerek Değerlendirilmesi

 

9. Süt Üretimi ve Kalite Kontrol Kriterleri Bakımından Almanya'daki Mevcut Durum