BibTex RIS Kaynak Göster

Importance of Carbohydrates in Bread Making (in Turkish)

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 1, - , 01.02.1990

Öz

Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.

Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 1, - , 01.02.1990

Öz

Karbonhidratlar çok fazla miktarda ve geniş olarak yayılmış gıda komponentleridir. Bu nedenle, karbonhidratlar buğday ve ürünlerinin de ana maddesidir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Recai Ercan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1990
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Ercan, R. . (1990). Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda, 15(1).
AMA Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. GIDA. Şubat 1990;15(1).
Chicago Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15, sy. 1 (Şubat 1990).
EndNote Ercan R (01 Şubat 1990) Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. Gıda 15 1
IEEE R. . Ercan, “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”, GIDA, c. 15, sy. 1, 1990.
ISNAD Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda 15/1 (Şubat 1990).
JAMA Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. GIDA. 1990;15.
MLA Ercan, Recai. “Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi”. Gıda, c. 15, sy. 1, 1990.
Vancouver Ercan R. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi. GIDA. 1990;15(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/