Cilt: 15 Sayı: 1, 1.02.1990

Yıl: 1990

Makaleler

 

1. Yüksek Ziraat Enstitüsünün Öyküsü

 

2. Isıl İşlem ve Depolama Koşullarının Nar Antosiyaninleri Ürerine Etkisi

 

4. Karbonhidratların Ekmekçilikteki Önemi

 

5. Torba Yoğurdu Üretiminde, Kurumadde ve Bileşenlerinin Torba’da Tutulma ve Serum’daki Kayıpları Üzerinde bir Araştırma

 

7. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi

 

9. Okul Öncesi Çocuklarda Diyet, Saç ve Serum Kalsiyum Düzeyleri

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/