Cilt: 15 Sayı: 3, 1.06.1990

Yıl: 1990

Makaleler

 

1. Lizin ve bazı İndirgen Şekerler Arasındaki Maillard Reaksiyonlarının Kinetiği (İngilizce)

 

2. Kurutulmuş Peyniraltı Suyunun Beyaz Peynir Yapımında Kullanma Olanakları Üzerinde bir Araştırma

 

3. Tereyağlarından İzole Edilen Koliform Grubu Bakterilerin Tanımlanması

 

4. Zile Pekmezi Üretim Tekniği ve Bileşim Unsurlarının Belirlenmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/