Cilt: 15 Sayı: 5, 1.10.1990

Yıl: 1990

Makaleler

 

1. Gıda Sanayiinde Biyoteknoloji

 

2. Aktif Kömürün Renk Kontrolü Amacıyla Elma Suyu Konsantresi (ESK) Üretiminde Kullanılması

 

3. Kırmızı Biber Salçasının Dondurularak Saklanması Üzerine bir Araştırma

 

4. Mercimek Ununun Reolojik Özelliklerine Ekstrüzyonun Etkisi

 

5. Peynirin Beslenmedeki Yeri ve Önemi

 

6. İnkübasyon Sıcaklığının Kefirin Bazı Nitelikleri Üzerine Etkisi

 

7. Süt ve Ürünlerinin Diyetik ve Terapatik Özellikleri

 

8. Türkiye’nin Baharatları. IV. Çeşitli Familyalar

 

9. Yersinia ve Süt Teknolojisindeki Önemi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/