Cilt: 16 Sayı: 1, 1.02.1991

Yıl: 1991

Makaleler

 

1. Gıda Kalite Kontrolu ve Kontrol Kartları

 

2. Farklı Bileşimlerde Üretilen Tarhanaların Kimyasal ve Duyusal Özellikleri

 

3. Cam Kavanoz Taze Fasulye Konservesi Yapımında Kalite Değişimleri Üzerinde Araştırmalar

 

4. Çeşitli Ön İşlemlerin Mantar Konservesinin Kalitesine Etkisi

 

6. Gıdalarda Katkı Maddesi Olarak Kullanılan Yapay Tatlandırıcılar

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/