Cilt: 16 Sayı: 2, 1.04.1991

Yıl: 1991

Makaleler

 

1. Alfa Amilaz Aktivitesinin Makarna Kalitesine Etkisi

 

3. Kaşar Peyniri Starter Kültür Kombinasyonları Üzerinde bir Araştırma

 

4. Çiğ İnek Sütlerinden İzole Edilen Koliform Grubu ve Staphylococcus aureus Bakterilerinin Tanımlanması

 

5. Kımızın Nitelikleri ve Sağlıkla İlgili Özellikleri

 

6. Sosis Üretiminde Nitrosomyoglobin ve Kalıntı Nitrit Miktarını Etkileyen Faktörler

 

9. Karma Yemlerde Aflatoksin Oluşum Potansiyeli

 

10. Tüketicilerin Gıda Reklamlarıyla İlgili Tutum ve Davranışları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/