Cilt: 16 Sayı: 4, 1.08.1991

Yıl: 1991

Makaleler

 

1. Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi

 

2. Mikrodalga ile Haşlama Sırasında Çeşitli Sebzelerdeki Peroksidaz Enziminin ve Askorbik Asitin Bozunması (İngilizce)

 

6. İçme Sütünde bir Parametre: Lipopolisakkarit

 

7. Sütün Rennet ile Pıhtılaşma Süreci

 

8. Yulaf Kepeği Kanın Kolesterolunu Nasıl Azaltır

 

9. Besinlerin Zenginleştirilmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/