Cilt: 16 Sayı: 6, 1.12.1991

Yıl: 1991

Makaleler

 

1. Kefir Kültürünün Beyaz Peynir Yapımında Kullanılması Üzerine bir Araştırma

 

2. Listeria monocytogenes ve Süt Teknolojisindeki Önemi

 

3. Buğdayın Tiamin ve Riboflavin Miktarı Üzerine Çeşit ve Çevrenin Etkisi

 

8. Fermente bir Soya Ürünü “Miso”

 

10. Süperkritik Akışkanlar Teknolojisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/