Cilt: 17 Sayı: 1, 1.02.1992

Yıl: 1992

Makaleler

 

1. Türkiye’de Gıda Sanayiinin Durumu ve Geleceği

 

2. Buğday Rüşeymi Katkılı Unların Ekmeklik Kalitesini Düzeltme İmkanları

 

3. Bazı Buğdayların Mineral Madde Miktarları Üzerine Çeşit ve Çevrenin Etkisi

 

5. Vişne Suyu Üretiminde Depektinizasyon ve Durultma İşleminin Kalitesine Etkisi (İngilizce)

 

6. Süttozlarında Titrasyon Asitliği Belirleme Yöntemlerinin Karşılaştırılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/