Cilt: 16 Sayı: 3, 1.06.1991

Yıl: 1991

Makaleler

 

1. Tahıl ve Ürünlerinin Zenginleştirilmesinde Dar Boğazlar ve Çözüm Yolları

 

2. Hububat Islahında Yeni Yaklaşımlar

 

3. Vişne Suyu Üretiminde Ön İşlemlerin Filtrasyona Etkisi (İngilizce)

 

5. Listeria monocytogenes’in İzolasyon Yöntemleri

 

6. Protein-Su İnteraksiyonları

 

7. Elazığ’da Tüketime Sunulan Dondurmaların Mikrobiyolojik Kalitesi

 

8. İşlenmiş Türk Çaylarının Kaliteleri Üzerinde Araştırma

 

9. Türk Çaylarının Nesnel Kalite Parametrelerine Göre Değerlendirilmesi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/