BibTex RIS Kaynak Göster

Basic Principles of Pesticide Analysis (Turkish with English Abstract)

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 1, - , 01.02.1990

Öz

Basic principles of pesticide residue analyses are explained in terms of sampling, methodology and terminology. General Multi-residue and simplified Multi-residue methods are also discussed.

Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 1, - , 01.02.1990

Öz

Gıda maddelerinde bulunan pestisit kalıntıları çeşitli yöntemlerle saptanabilmektedir. Bu incelemede, kalıntı yöntemlerinin temel prensipleri, işlem basamakları ayrı yarı incelenmiş ayrıca örnekleme üzerinde de durulmuştur. Çoklu kalıntı ve basitleştirilmiş çoklu kalıntı yöntemlerinin uygulama kolaylıkları açıklanmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Miray Bekbölek Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1990
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 15 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Bekbölek, M. . (1990). Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. Gıda, 15(1).
AMA Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. GIDA. Şubat 1990;15(1).
Chicago Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda 15, sy. 1 (Şubat 1990).
EndNote Bekbölek M (01 Şubat 1990) Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. Gıda 15 1
IEEE M. . Bekbölek, “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”, GIDA, c. 15, sy. 1, 1990.
ISNAD Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda 15/1 (Şubat 1990).
JAMA Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. GIDA. 1990;15.
MLA Bekbölek, Miray. “Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi”. Gıda, c. 15, sy. 1, 1990.
Vancouver Bekbölek M. Pestisit Kalıntı Analiz Yöntemlerinin Değerlendirilmesi. GIDA. 1990;15(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/