BibTex RIS Kaynak Göster

Some Quality Characteristics of Cherry Cultivars (in Turkish)

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 5, - , 01.10.1983

Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri

Yıl 1983, Cilt: 8 Sayı: 5, - , 01.10.1983
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1983
Yayımlandığı Sayı Yıl 1983 Cilt: 8 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. (1983). Gıda, 8(5).
AMA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. GIDA. Ekim 1983;8(5).
Chicago “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8, sy. 5 (Ekim 1983).
EndNote (01 Ekim 1983) Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. Gıda 8 5
IEEE “Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”, GIDA, c. 8, sy. 5, 1983.
ISNAD “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda 8/5 (Ekim 1983).
JAMA Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. GIDA. 1983;8.
MLA “Yerli Ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri”. Gıda, c. 8, sy. 5, 1983.
Vancouver Yerli ve Yabancı Kiraz Çeşitlerinin Bazı Kalite Özellikleri. GIDA. 1983;8(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/