Cilt: 8 Sayı: 5, 1.10.1983

Yıl: 1983

Makaleler

 

2. Salam, Sosis ve Sucuklarda Hidroksiprolin Miktarı Üzerinde Araştırma

 

3. Endüstri Tipi Lahana Turşusu (Sauerkraut) Üretimi Üzerinde Araştırma

 

5. Değişik Soğuk Zincir Sistemlerinde Kalite Kayıplarının Karşılaştırılması

 

6. Et Ürünlerinde Nitrat, Nitrit Kullanımı ve Nitrit Zehirlenmesi

 

8. Alanya Muzlarının (Dwart cavandish) Ethrel (2-Chloroethyl phosphonic acid) ile Sarartılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/