Cilt: 8 Sayı: 4, 1.08.1983

Yıl: 1983

Makaleler

 

2. Kuşburnu (Rosa sp) Değerlendirme Olanakları

 

3. Kütahya Vişne Çeşidinde Alar Uygulamasının Meyvenin Bazı Kimyasal Özelliklerine Etkisi

 

4. Neden Gıda Sanayii Envanteri

 

5. Portakal Şarabı Üzerinde Deneme

 

6. İnstant Süttozunun Elde Edilme Tekniği ve Özellikleri

 

7. Ekmek Niteliklerine Reolojik Faktörlerin Etkileri

 

8. Süt ve Mamullerinin Soğukta Depolanması

 

9. Pelemir (C. syriaca schrad) Tohumu Protein Fraksiyonları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/