Cilt: 8 Sayı: 2, 1.04.1983

Yıl: 1983

Makaleler

 

1. Meyve Suyunda Hidroksimetilfurfural (HMF) Oranı

 

3. Melas’dan Sürekli Yöntemle Mikrobiyel Yağı Üretimi

 

4. Ankara’da Tüketime Sunulan Beyaz Peynirlerin Kalitesi

 

6. Hamsi Yağının Rafinasyonu

 

7. Saf Humulon ve Trans-İzo-Humulon Üretimi

 

8. Ekonomik Beslenme İlkeleri

 

9. Tek Hücre Proteinlerinin Geleceği

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/