Cilt: 9 Sayı: 1, 1.02.1984

Yıl: 1984

Makaleler

 

1. Dondurma İşleminin Bazı Gıdalarda Yapı Üzerine Etkileri ve Donma Süresinin Tayini

 

2. Effects of Heat Treatment and Subsequent Storage on the Sedimentation of Milk Proteins

 

3. Hamurun Reolojik Özellikleri

 

4. Ekmek Aroması ve Buna Etkili Faktörler

 

5. Bitkisel Gıdalardaki Doğal Toksik Bileşikler

 

6. Polien Yağ Asitleri Kolesterin Metabolizması ve Damar Sertliği

 

7. Öldürücü Maya (Killer Yeast)’nın Tanımı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/