Cilt: 9 Sayı: 3, 1.06.1984

Yıl: 1984

Makaleler

 

3. Krema Dayanıklılığı Üzerine Yağ Oranı ve Depolama Sıcaklığının Etkisi

 

4. Bazı Makarna Çeşitlerinin Kimyasal Bileşimi ve Pişme Kalitesi Üzerinde Araştırma

 

5. Çabuk Yöntemle Sofralık Siyah Zeytin Üretimi

 

6. Sumak’ın Kimyasal Bileşimi Üzerine Araştırma

 

7. Çanakkale Yöresinde Yetişen Bazı Kokulu Bitkilerin Uçucu Yağ Miktarı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/