Cilt: 9 Sayı: 5, 1.10.1984

Yıl: 1984

Makaleler

 

3. Pestil İşleme Tekniği ve Kimyasal Bileşimi

 

4. Soya İşleme Metodlarının Değerlendirilmesi

 

5. Gıdalardaki Doğal Toksik Bileşikler

 

6. Şalgam Suyu Üzerinde bir Araştırma

 

7. A Study on the Factors Influencing the Salting of Kaschkaval Cheese

 

8. Kızartma İşleminin Yağın Asit ve Peroksit Sayısına Etkisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/