BibTex RIS Kaynak Göster

Turkish Spices. III. Umbelliferae Family (Turkish with English Abstract)

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 2, - , 01.04.1990

Öz

In the third part of a review series on Turkish spices and flavouring, the 8 spices from Umbelliferae family, namely anise, Echinophora, dill, celery, cumin (also caraway), coriander, parsley and fennel, were reviewed for their origins, compositions and uses.

Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası

Yıl 1990, Cilt: 15 Sayı: 2, - , 01.04.1990

Öz

Türkiye’nin baharat ve çeşni materyali üzerindeki derleme dizisinin bu üçüncüsünde, Umbelliferae familyasından başlıca 8 baharat (anason, çörtük, dereotu, kereviz, kimyon, kişniş, maydanoz ve rezene) botanik orijin, bileşim ve kullanım açısından incelenmiştir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Atilla Akgül Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1990
Yayımlandığı Sayı Yıl 1990 Cilt: 15 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Akgül, A. . (1990). Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. Gıda, 15(2).
AMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. GIDA. Nisan 1990;15(2).
Chicago Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda 15, sy. 2 (Nisan 1990).
EndNote Akgül A (01 Nisan 1990) Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. Gıda 15 2
IEEE A. . Akgül, “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”, GIDA, c. 15, sy. 2, 1990.
ISNAD Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda 15/2 (Nisan 1990).
JAMA Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. GIDA. 1990;15.
MLA Akgül, Atilla. “Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası”. Gıda, c. 15, sy. 2, 1990.
Vancouver Akgül A. Türkiye’nin Baharatları. III. Umbelliferae Familyası. GIDA. 1990;15(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/