BibTex RIS Kaynak Göster

Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content (in English)

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 2, - , 01.04.1984

Öz

Bu çalışmada, laboratuvar koşullarında çiğ süte uygulanan farklı üç ısı işleminin (72o, 76o, 84 oC’lerde 15 saniye) mikroflora üzerindeki etkisi incelenmiştir.

Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 2, - , 01.04.1984

Öz

Bu çalışmada, laboratuvar koşullarında çiğ süte uygulanan farklı üç ısı işleminin (72o, 76o, 84 oC’lerde 15 saniye) mikroflora üzerindeki etkisi incelenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ali İ. Hassan Bu kişi benim

Celalettin Koçak Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 1984
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 9 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Hassan, A. İ. ., & Koçak, C. . (1984). Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content. Gıda, 9(2).
AMA Hassan Aİ, Koçak C. Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content. GIDA. Nisan 1984;9(2).
Chicago Hassan, Ali İ., ve Celalettin Koçak. “Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on Its Bacterial Content”. Gıda 9, sy. 2 (Nisan 1984).
EndNote Hassan Aİ, Koçak C (01 Nisan 1984) Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content. Gıda 9 2
IEEE A. İ. . Hassan ve C. . Koçak, “Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content”, GIDA, c. 9, sy. 2, 1984.
ISNAD Hassan, Ali İ. - Koçak, Celalettin. “Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on Its Bacterial Content”. Gıda 9/2 (Nisan 1984).
JAMA Hassan Aİ, Koçak C. Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content. GIDA. 1984;9.
MLA Hassan, Ali İ. ve Celalettin Koçak. “Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on Its Bacterial Content”. Gıda, c. 9, sy. 2, 1984.
Vancouver Hassan Aİ, Koçak C. Influence of Different Time/Temperature Combinations of Milk Pasteurization on its Bacterial Content. GIDA. 1984;9(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/