BibTex RIS Kaynak Göster

A Study on the Production and some Characteristics of Koumiss (Turkish with English Abstract)

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 5, - , 01.10.2000

Öz

Koumiss chiefly made from mere's milk is a fermented dairy product as well, both for healthy and nutritional characteristics. In this study; Koumiss production techniques, koumiss composition made in İzmir and organic acid contents were determined by HPLC (High Performance Liquid Chromatography) 

Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 5, - , 01.10.2000

Öz

Kımız genellikle kısrak sütünden üretilen sağlık ve besleyici özellikleri açısından önem taşıyan fermente bir süt içeceğidir. Çalışmada kımız üretim yöntemleri, bölgemizde üretilen kımızın bileşimi ile örneklerde bulunan organik asit miktarları HPLC ile belirlenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Ö. Kınık Bu kişi benim

S. Akalın Bu kişi benim

S. Gönç Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 25 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., Akalın, S. ., & Gönç, S. . (2000). Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda, 25(5).
AMA Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. GIDA. Ekim 2000;25(5).
Chicago Kınık, Ö., S. Akalın, ve S. Gönç. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 25, sy. 5 (Ekim 2000).
EndNote Kınık Ö, Akalın S, Gönç S (01 Ekim 2000) Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. Gıda 25 5
IEEE Ö. . Kınık, S. . Akalın, ve S. . Gönç, “Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma”, GIDA, c. 25, sy. 5, 2000.
ISNAD Kınık, Ö. vd. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda 25/5 (Ekim 2000).
JAMA Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. GIDA. 2000;25.
MLA Kınık, Ö. vd. “Kımız Üretimi Ve Özellikleri Üzerinde Bir Araştırma”. Gıda, c. 25, sy. 5, 2000.
Vancouver Kınık Ö, Akalın S, Gönç S. Kımız Üretimi ve Özellikleri Üzerinde bir Araştırma. GIDA. 2000;25(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/