BibTex RIS Kaynak Göster

Vitamin and Mineral Contents of Wheat Germ (Turkish with English Abstract)

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 5, - , 01.10.1991

Öz

The germ of wheat is a by product of milling industry and a source of vitamins and minerals. The levels of vitamin (B1, B2, B6, E, K, niacin and folic acid) and minerals (Na, K, Ni, Cu, Zn, Mg, Fe, Ca and P) in two samples were given in this study.

Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce)

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 5, - , 01.10.1991

Öz

Buğday embriyosu, öğütme endüstrisinin bir yan ürünü olup vitamin ve mineral madde kaynağıdır. Çalışmamızda, ticari buğday embriyosu örneklerinin vitamin (B1, B2, B6, E ve K vitaminleri, niasin ve folik asit) ve mineral madde (Na, K, Ni, Cu, Zn, Mg, Ca ve P) içeriklerine ait analitik değerler tesbit edilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Yaşar Hışıl Bu kişi benim

Semih Ötleş Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1991
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 16 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Hışıl, Y. ., & Ötleş, S. . (1991). Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). Gıda, 16(5).
AMA Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). GIDA. Ekim 1991;16(5).
Chicago Hışıl, Yaşar, ve Semih Ötleş. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda 16, sy. 5 (Ekim 1991).
EndNote Hışıl Y, Ötleş S (01 Ekim 1991) Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). Gıda 16 5
IEEE Y. . Hışıl ve S. . Ötleş, “Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce)”, GIDA, c. 16, sy. 5, 1991.
ISNAD Hışıl, Yaşar - Ötleş, Semih. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda 16/5 (Ekim 1991).
JAMA Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). GIDA. 1991;16.
MLA Hışıl, Yaşar ve Semih Ötleş. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda, c. 16, sy. 5, 1991.
Vancouver Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). GIDA. 1991;16(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/