BibTex RIS Kaynak Göster

Production of Yeast Extract Powder (Turkish with English Abstract)

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 6, - , 01.12.1985

Öz

Dry yeast extract has been prepared from brewers waste wet yeast and compared with 2 foreign commercial yeast extract by the means of chemical and microbiological analysis. Results showed that this product is suitable for microbiological tests.

Toz Maya Ekstraktı Üretimi

Yıl 1985, Cilt: 10 Sayı: 6, - , 01.12.1985

Öz

Bira fabrikası artığı yaş mayadan toz maya ekstraktı elde edilmiş ve 2 yabancı ticari firma tarafından üretilen maya ekstraktı ile kimyasal ve mikrobiyolojik açıdan kıyaslanmıştır. Elde edilen sonuçlar bu maya ekstraktının mikrobiyolojik çalışmalarda kullanılabileceğini göstermiştir.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Fikri Başoğlu Bu kişi benim

Kadir Halkman Bu kişi benim

Hamdi Ertaş Bu kişi benim

Lütfü Çakmakçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1985
Yayımlandığı Sayı Yıl 1985 Cilt: 10 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Başoğlu, F. ., Halkman, K. ., Ertaş, H. ., Çakmakçı, L. . (1985). Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda, 10(6).
AMA Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. GIDA. Aralık 1985;10(6).
Chicago Başoğlu, Fikri, Kadir Halkman, Hamdi Ertaş, ve Lütfü Çakmakçı. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10, sy. 6 (Aralık 1985).
EndNote Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L (01 Aralık 1985) Toz Maya Ekstraktı Üretimi. Gıda 10 6
IEEE F. . Başoğlu, K. . Halkman, H. . Ertaş, ve L. . Çakmakçı, “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”, GIDA, c. 10, sy. 6, 1985.
ISNAD Başoğlu, Fikri vd. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda 10/6 (Aralık 1985).
JAMA Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. GIDA. 1985;10.
MLA Başoğlu, Fikri vd. “Toz Maya Ekstraktı Üretimi”. Gıda, c. 10, sy. 6, 1985.
Vancouver Başoğlu F, Halkman K, Ertaş H, Çakmakçı L. Toz Maya Ekstraktı Üretimi. GIDA. 1985;10(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/