Cilt: 10 Sayı: 6, 1.12.1985

Yıl: 1985

Makaleler

 

1. Ekmeğin Bayatlaması

 

2. Toz Maya Ekstraktı Üretimi

 

3. Bakteriyel Etanol Üretimi

 

4. Tad, Koku ve Renk Katkısı Olarak Kırmızı Biber

 

5. Gıda Endüstrisi ve Radyasyon

 

6. Farklı Dozlardaki Fosforlu Gübrenin Kimyonun (Cuminum cyminum L.) Uçucu Yağ Verimine ve Bileşenlerine Etkisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/