Cilt: 10 Sayı: 4, 1.08.1985

Yıl: 1985

Makaleler

 

3. Bazı Kekik Türlerinin Uçucu Yağ Bileşimi Üzerinde Araştırma

 

4. Şarap Fabrikasının ve Şarabın Hijyeni ve Hijyenik Kontrolu

 

6. Buğday Lipidleri ve Önemi

 

7. Organik Asitlerin Önemi ve Peynirin Kalitesi Üzerine Etkileri

 

8. Süt Fabrikalarında Enerji Gereksinimi ve Verimli Kullanımı

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/