Loading [MathJax]/extensions/MathMenu.js
Selenium and the Importance of Dairy Products in Public Health (Turkish with English Abstract)
Yıl 2002 ,
Cilt: 27 Sayı: 1, - , 01.02.2002
Özer Kınık
Gökhan Kavas
Öz
In this review article papers, on selenium concentrations in milk and milk products and also affect these concentrations on public health as well as human nutrition.
Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi
Yıl 2002 ,
Cilt: 27 Sayı: 1, - , 01.02.2002
Özer Kınık
Gökhan Kavas
Öz
Bu makalede süt ve süt ürünlerinin selenyum konsantrasyonları ile süt ürünlerinin insan sağlığı ve bununla birlikte insan beslenmesindeki etkileri anlatılmaya çalışılmıştır.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Kınık, Ö. ., & Kavas, G. . (2002). Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda, 27(1).
AMA
Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA. Şubat 2002;27(1).
Chicago
Kınık, Özer, ve Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27, sy. 1 (Şubat 2002).
EndNote
Kınık Ö, Kavas G (01 Şubat 2002) Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda 27 1
IEEE
Ö. . Kınık ve G. . Kavas, “Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”, GIDA , c. 27, sy. 1, 2002.
ISNAD
Kınık, Özer - Kavas, Gökhan. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27/1 (Şubat 2002).
JAMA
Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA . 2002;27.
MLA
Kınık, Özer ve Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda, c. 27, sy. 1, 2002.
Vancouver
Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA. 2002;27(1).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/