BibTex RIS Kaynak Göster

Selenium and the Importance of Dairy Products in Public Health (Turkish with English Abstract)

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 1, - , 01.02.2002

Öz

In this review article papers, on selenium concentrations in milk and milk products and also affect these concentrations on public health as well as human nutrition.  

Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi

Yıl 2002, Cilt: 27 Sayı: 1, - , 01.02.2002

Öz

Bu makalede süt ve süt ürünlerinin selenyum konsantrasyonları ile süt ürünlerinin insan sağlığı ve bununla birlikte insan beslenmesindeki etkileri anlatılmaya çalışılmıştır.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özer Kınık Bu kişi benim

Gökhan Kavas Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2002
Yayımlandığı Sayı Yıl 2002 Cilt: 27 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., & Kavas, G. . (2002). Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda, 27(1).
AMA Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA. Şubat 2002;27(1).
Chicago Kınık, Özer, ve Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27, sy. 1 (Şubat 2002).
EndNote Kınık Ö, Kavas G (01 Şubat 2002) Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. Gıda 27 1
IEEE Ö. . Kınık ve G. . Kavas, “Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”, GIDA, c. 27, sy. 1, 2002.
ISNAD Kınık, Özer - Kavas, Gökhan. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda 27/1 (Şubat 2002).
JAMA Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA. 2002;27.
MLA Kınık, Özer ve Gökhan Kavas. “Selenyum Ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi”. Gıda, c. 27, sy. 1, 2002.
Vancouver Kınık Ö, Kavas G. Selenyum ve Süt Mamullerinin İnsan Sağlığındaki Önemi. GIDA. 2002;27(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/